• +40 745 462 688
  • contact@tractariautocraiova.ro

Tractari auto NON STOP!

Preturile pleaca de la 1,5 lei/km si se calculeaza in functie de distanta, greutate si volum. Preturile pentru tractari auto in afara orasului Craiova este de 1,5 lei/km pentru autoturisme. Pentru dube, SUV-uri si alte utilaje se stabilesc in functie de distanta, greutate si volum.

Echipa noastra este tanara si beneficiaza de cele mai performante utilaje pentru tractari auto. Cu un arsenal de 6 platforme transport si 2 macarale auto suntem printre liderii pe piata romaneasca in domeniul asistentei auto. Rapizi in reactie constinciosi si seriosi suntem pentru ca dvs sa fiti multumit de serviciile prestate de firma noastra Safta Residence. Am avut de infruntat cele mai vitrege conditii si am lucrat atat pe vreme frumoasa cat si pe ger si temperaturi de minus descurcandu-ne de minune pe orice vreme si anotimp.

Suntem buni pe tractari poate cei mai buni !

Servicii de remorcare si asistenta rutiera in Romania.

Firma noastra de tractari auto va sta la dispozitie non stop prin desfasurarea activitatii de remorcare si tractare autovehicule mici si mijlocii pana la o masa de 6,5 tone.

Avem utilaje si platforme ce pot transporta utilaje agricole: tractoare, pluguri, discuri, semanatori, instalatii erbicidat, remorci, tractoare de pana la 5 tone, dar si obiecte casnice si mobila.

Firma noastra mai dispune de un microbuz de marfa de 1,5 t si un alt microbuz de 9 locuri pentru transport persoane.

Tototdata putem transporta si trei automobile pe platforma de 5 t + remorca, intern dar si international.